aug 10 2009

Nyári szeminárium - élménybeszámoló

A Fabien Pavelet szemináriuma - mint télen - most is nagy sikert aratott.

Bár nagyon szívesen írnék oldalakat, hogy mennyire de nagyon jó volt, néhány vélemény a szemináriumról, a résztvevők tollából (a további élménybeszámolók vasárnap kerülnek fel):

A Zsolt által szervezett kis canne rendezvény élvezetes volt. vidéki srácként azt mondom, hogy nem is sütött a nap, de mások szerint igen. Legalább nem fáztunk. Volt ugrálás is. A végén pedig egy igazán finom dinnye :)
A videókról úgy nézett ki, mint egy sport. Most már tudom, hogy pontra megy és valóban sport. Tudom, ezt könnyebb lett volna neten elolvasni, de így legalább találkoztam többekkel, jó kis program volt és jó szórakozás is. Köszi Zsolt.
- R_Józsi

A szeminárum rendkívül érdekes volt. Sikerült megtanulnom a forgást, s részletekbe menően átvettük a mozgásokat. Nagyon jó volt találkozni újakkal is, s élvezetes volt mozogni egy kicsit. Remélem, mindenki annyira élvezte, mint én :) - Andris

 

 

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


A bejegyzés trackback címe:

https://canne.blog.hu/api/trackback/id/tr601301088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása